La infermera Elisabet Pérez guanya el premi a la millor comunicació clínica


Els dies 22, 23 i 24 de setembre, coincidint amb el congrés anual de la Societat Espanyola d’Oftalmologia, es va celebrar a Màlaga el 16è congrés de la Societat Espanyola d’Infermeria Oftalmològica – SEEOF, on hi varen participar les infermeres Verónica Fernández i Elisabet Pérez Pascual, de la Clínica Bonanova de Cirurgia Ocular.

El divendres 23, totes dues van presentar comunicacions al congrés. La infermera Verónica Fernández va presentar una comunicació titulada Bloqueo peribulbar con ECO-A. ¿Vale la pena?, sobre aquest tipus d’anestèsia locoregional de baix risc de complicacions que consisteix en dipositar anestèsia local al múscul orbicular mitjançant injeccions sobre i sota la cavitat orbitària.


La infermera Elisabet Pérez Pascual, per la seva banda, va presentar una comunicació anomenada Evaluación de la calidad de vida en pacientes con orbitopatía tiroidea, un estudi sobre la qualitat de vida en pacients que pateixen aquesta malaltia d’origen immunològic i que consisteix en una afectació del funcionament de la glàndula tiroides, i dels components orbitaris. Aquesta malaltia provoca un augment dels músculs del voltant de la cavitat orbitària i del greix orbitari, cosa que pot conduir a un inflament dels ulls que fa que el pacient tingui els ulls sortints.

Aquesta comunicació, li va valdre a la infermera Elisabet Pérez el premi a la millor comunicació clínica.

© Copyright – Clínica Bonanova Cirurgia Ocular