Comptem amb la tecnologia més avançada del mercat i som pioners en la utilització d’instruments i de tècniques ambulatòries mínimament invasives i orientades a aconseguir els millors resultats.

Clínica Bonanova

La Clínica Bonanova és un centre oftalmològic i quirúrgic que proporciona des de fa més de 20 anys solucions a tota mena de problemes oculars mitjançant l’aplicació experta dels millors tractaments.

El centre disposa de 900 m² dedicats a la cura integral de la salut ocular, on hi tenim tots els instruments necessaris per a fer la majoria d’exàmens o anàlisis oftalmològics. A més, comptem amb quatre quiròfans equipats amb la tecnologia més puntera i un quiròfan de cirurgia refractiva LASIK. Així mateix, les tres sales d’espera i les dues recepcions de les que disposem posen de manifest l’especial interès del nostre centre per maximitzar la comoditat dels nostres pacients.

La formació continua i la investigació són també claus en el nostre compromís mèdic. Gràcies a aquestes podem posar en pràctica noves tècniques i tractaments quirúrgics d’última generació i dedicats a l’atenció al pacient. A més, el nostre centre està acreditat per a realitzar assajos clínics per l’European Vision Institute for Clinical Research Network, una xarxa europea de centres d’investigació clínica oftalmològica dedicada a realitzar investigacions amb els estàndards més alts de qualitat.

Equip

La Clínica Bonanova compta amb més de 40 professionals
que treballen al vostre servei.

+ 40

Professionals

+ 25

Anys d’experiència

13.700

Cirurgies anuals

5

Quiròfans

Clínica Bonanova de Cirurgia Ocular

Passeig de la Bonanova, 22, 08022 Barcelona   |   934 340 925
Com arribar-hi

Proves Complementàries Bonanova

C/ Mandri, 63, 08022 Barcelona  |   934 342 770
Com arribar-hi

© Copyright – Clínica Bonanova Cirurgia Ocular

Segell Applus CBCO