La Clínica Bonanova de Cirurgia Ocular incorpora la tecnologia més puntera

En els darrers anys, la medicina i en especial l’oftalmologia han avançat a pas de gegant. El desenvolupament de noves eines d’us mèdic i quirúrgic ha donat pas a un concepte de cirurgia mínimament invasiva que la Clínica Bonanova de Cirurgia Ocular incorpora al seu dia a dia.

El centre disposa de les últimes eines diagnostiques, quirúrgiques i terapèutiques que beneficien al pacient en molts aspectes.

Entre aquestes eines, s’hi troba el millor microscopi quirúrgic a nivell mundial, el RESCAN de Zeiss, que incorpora la nova tecnologia anomenada OCT (tomografia de coherència òptica) que facilita la visualització de les diverses capes de l’ull durant les intervencions i permet conèixer-ne els resultats immediatament, cosa que situa el centre en una posició puntera a Espanya.

Altres sistemes avançats de cirurgia dels què fa ús la Clínica Bonanova de Cirurgia Ocular són el sistema CALLISTO, que fa més segures i còmodes les intervencions de cataractes gràcies a la identificació dels meridians corneals, o la plataforma de làser d’excímer i femtosegon per a cirurgia refractiva Wavelight Refractive Suite d’ALCON, que ajuda a agilitzar la intervenció, a fer-la més segura i a transferir les dades mitjançant una xarxa informàtica

© Copyright – Clínica Bonanova Cirurgia Ocular

Segell Applus CBCO